• VARAA MAKSUTON TAPAAMINEN

  https://fitfactor.fi/language/fi/sample-page/
  helmikuu 2021
  ma ti ke to pe la su
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
 • VARAA MAKSUTON TAPAAMINEN

  https://fitfactor.fi/language/fi/sample-page/
  helmikuu 2021
  ma ti ke to pe la su
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728
 • VARAA MAKSUTON TAPAAMINEN

  https://fitfactor.fi/language/fi/sample-page/
  helmikuu 2021
  ma ti ke to pe la su
  1234567
  891011121314
  15161718192021
  22232425262728

Palvelut

Personal Training

Personal Training eli yksilövalmennus on sinulle, joka haluat optimoida oman kehityksesi oman henkilökohtaisen valmentajan kanssa.
Etävalmennus on sinulle, joka haluat itsenäisesti viedä eteenpäin omaa kehitystäsi etävalmentajan avustuksella.

Ryhmille

Ryhmävalmennus on edullinen ja tehokas tapa kuntoilla ohjaajan avustuksella ystävän tai kollegoidesi kanssa.
Minimi ryhmäkoko 2 henkilöä.

Yrityksille ja yhteisöille

Valmennamme yrityksiä pääkaupunkiseudulla. Tee yrityksellesi palvelus, ja panosta henkilökuntasi hyvinvointiin yritysvalmennuksen avulla. Terveyttä on paljon helpompi ja edullisempi hoitaa kuin sairautta.

 

Lisätietoja palveluistamme saat ottamalla meihin yhteyttä
TÄSTÄ

Referenssit

Kun löysin Personal Trainerikseni Sannan oli se kuin lottovoitto! Hän muutti elämänlaatuni sellaiseksi jonka jokainen haluaa. Rakastan työtäni ja teen mielelläni pitkää päivää, mutta nyt energisempänä ja hyvä kuntoisempana kuin koskaan. Sannan tapa toimia valmentaja on esimerkillinen. Hän on valmennettavansa kanssa niin läsnä ja kaikki lähtee tekniikasta, että mitään lihasvahinkoja ei tapahdu. Sanna myös suurella sydämellään keskittyy räätälöidysti jokaiseen asiakkaaseen yksilöllisesti miten saadaan tehokas ja nopea kehitys asiakkaalle. Olen ollut Sannan valmennettava vähän yli vuoden ja treenaamme kerran viikossa joskus kaksi kertaa. Tulokset on aivan uskomattomia.
Eija, valmennuksessa yli vuoden
I have never been a big fan of the gym and always preferred outdoor sports. With Sanna, training time at the gym just flies, each time I can’t believe it ends already. I liked her friendly and professional approach from the very beginning. First we discussed to define what are my short and long term goals and then she prepared a program for me accordingly. During the trainings Sanna is very attentive to what is best for her client and do not hesitate to adapt the planned program on the go to make it both more efficient and adapted to the special needs of her client. Sometimes the threshold to go to the gym seems high and I feel I would have so many other things to do instead but once I am there I am always happy that I came because training under Sanna’s direction makes all the difference. One says it is difficult to find the right coach. I am so happy I found Sanna right away. This was the best thing that happened to me this year!
Woman, 50+
Kuuteen vuoteen mahtuu selkäleikkaus ja kaksi synnytystä. Lähtökohdat lihaskunnon kasvattamiseen ei olleet ihan otollisimmat. Olin treenin suhteen skeptinen mutta vinha tarkoitusperäni on saada kropastani terve yhtäläinen paketti ja näkyvät lihakset. Kuukauden treenin jälkeen olen ryhmävalmennuksesta ja Sannan tsempistä niin innoissani, etten malttaisi pysytellä pois salilta. Konttorityön tuomat niskakivut ovat kaikonneet ja ensimmäiset lihashavainnot tehty. Sannan ohjaus on selväsanaista ja suoritukseen kirittävää. Huomaan miten kehityn ja odotan lapsellisen innoissani jokaista treeniämme! Lounastaukoon mahdutettu treeni ei ole enää este jättää hyvinvoinnista huolehtimista perhe- ja työkiireisiin vedoten!
Sarita, 41 v
Erittäin tyytyväinen, valmennus osaavaa, ammattitaitoista. Empaattinen ja miellyttävä valmentaja.
Yvonne
Treenit suunnitellaan juuri sinulle sopiviksi, olitpa aloittelija tai konkari, ja kannustus sekä tsemppaus auttaa saamaan konkreettisia tuloksia. Kehittyminen näkyy selvästi! Treenaaminen on taas kivaa!
Karoliina, 27 v
Pitkän treenitauon jälkeen minun oli vaikea aloittaa treenejä yksin. Sannan avulla olen päässyt liikkeelle. Teimme juuri minulle sopivan ohjelman, jonka tekeminen tuntuu mukavalta. Treenaamme myös säännöllisesti yhdessä, jotta teen liikkeet varmasti oikein ja kehityn sopivan rauhallisella tahdilla. Tavoitteenani on saada liikunta säännölliseksi osaksi elämää. Sannan empaattinen ja kannustava ote sopii minulle todella hyvin, treeneihin on mukava mennä.
Nainen, 43 v

Valmentajat

Mikä on oma tavoitteesi?
Autamme sinua saavuttamaan tavoitteesi, lajista riippumatta. Emme usko ihmedieetteihin vaan helposti omaksuttaviin ravinto- ja liikuntaohjeisiin, jotka toimivat ja sopivat elämänrytmiisi. Tasapainoisella toteutustavalla voit hyvin ja sinulla riittää virtaa aamusta iltaan.

Meillä on keinot tehdä kehostasi terveempi, vireämpi ja suorituskykyisempi.

Tapaamme asiakkaamme aina henkilökohtaisesti tai videopuhelun välityksellä ennen valmennuksen aloittamista. Voit varata ajan kalenterista maksuttomaan ensitapaamiseen, jossa suunnittelemme juuri sinulle toimivan kokonaisuuden.

Ota siis rohkeasti yhteyttä niin toteutetaan unelmasi! Teemme myös Online-valmennusta.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä sinulle toimiva ratkaisu!

Petri

Personal Trainer

Olen harrastanut monia eri urheilulajeja jääkiekosta uintiin ja vesipalloon. Kuntosaliharjoittelu on tullut mukaan kuvioihin jo 15-vuotiaana, mutta vasta kun löysin optimaalisen tavan harjoitella, levätä ja syödä, tulokset alkoivat puhumaan puolestaan ja kehitystä alkoi tapahtua. Haaveiletko sinä muutoksesta? Me autamme sinua tekemään sen.

Sanna

Personal Trainer, Ravintovalmentaja

Olen hyvinvointiin erittäin intohimoisesti suhtautuva valmentaja. Olen urheillut koko ikäni ja vuosien mittaan olen havainnut sen millainen vaikutus kokonaisuudella on yksittäisiin tuloksiin. Löydettyäni itselle toimivan tavan syödä, levätä ja liikkua, sain kipinän auttaa myös muita. Lukuiset tyytyväisen asiakkaamme puhuvat puolestaan – haluatko sinä olla seuraava? Meidän avullamme onnistut, kunhan luotat prosessiin.