ETÄVALMENNUS

Etävalmennus

Etävalmennus on kuntosalilla tai kotiharjoitteina tehtävä valmennus, kun haluat itsenäisesti edistää omaa kehitystäsi etävalmentajan avustuksella ja ohjeilla. Etävalmennus sisältää tavoitteesi pohjalta rakennetun harjoitusohjelman ja ruokavalion. Kuntosalilla tehtävä etävalmennus edellyttää asiakkaaltamme hyvää harjoitustekniikoiden hallitsemista ja aiempaa kokemusta kuntosaliharjoittelusta. Kotona tehtävä harjoitusohjelma edellyttää, että kotoasi löytyy käsipainot ja kuminauha. Etävalmennuksen voit ostaa kätevästi tästä.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa: Terveys Edellä (lite) – etävalmennus tai  Terveys Edellä (Intensive) – etävalmennus.

Terveys Edellä (lite) – etävalmennuksessa harjoittelet itsenäisesti harjoitusohjelmasi mukaisesti. Teemme jokaiselle asiakkaallemme oman yksilöllisen harjoitusohjelman omien tavoitteidesi pohjalta. Etävalmennukseen kuuluu myös ruokavalio-analyysi ja halutessasi täysin uusi ruokavalio.

Yhteydenpito tapahtuu sähköpostitse ja/tai Skypen tai FaceTimen välityksellä kerran kk:ssa. Voimme myös tavata henkilökohtaisesti ennen valmennuksen aloittamista.

Etävalmennuksen hinta on 49€/kk ja minimikesto on 3kk. Näin pääset hyvin alkuun ja lähdemme viemään hyvinvointiasi eteenpäin terveys edellä.

Terveys Edellä (lntensive) -etävalmennus on sinulle, joka haluat viikottaista yhteydenpitoa ja motivointia matkasi varrella.

Harjoittelet itsenäisesti harjoitusohjelmasi mukaisesti. Teemme jokaiselle asiakkaallemme oman yksilöllisen harjoitusohjelman omien tavoitteidesi pohjalta. Etävalmennukseen kuuluu myös ruokavalion tarkistus ja sen muokkaaminen sekä halutessasi täysin uusi ruokavalio.

Yhteydenpito tapahtuu viikottain pääosin sähköpostitse, puhelimitse sekä Skypen tai FaceTimen välityksellä. Voimme myös tavata henkilökohtaisesti ennen valmennuksen aloittamista.

Intensive -etävalmennuksen hinta on 89€/kk ja minimikesto on 3kk.
Kattavilla ohjeillamme pääset hyvin alkuun ja lähdemme viemään hyvinvointiasi eteenpäin terveys edellä.